086-21-51981227 [email protected]

Stiker label label dakkabel Inkjet kanthi kualitas paling ndhuwur Ukuran Top A4

* Kompatibel karo PRINTER INKJET NORMAL INI: Kertas percetakan kanggo stiker vinyl bisa cocog karo mesin cetak inkjet lan mesin laser; ora ana senggol printer, saben kertas vinyl stiker adesif dilengkapi ukuran standar 8,5x11 "lan nyerep tinta kanthi apik kanggo asil gedhe.

* JENIS MULTIPLE AS OPTION TO MENGGUNAKAN KANGGO FUNGSI FUNGSI FUNGSI KANGGO: Kita duwe permukaan matte, permukaan nggilap, facestock sing cetha transparan, perak logam / logam, adesif permanen lan kulit gampang gampang dikepengini. Sampeyan bisa mesthi golek solusi sing paling apik kanggo sing luwih disenengi.

* APLIKASI Gampang & Cepet Cepet: Vinyl decal sing bisa dicithak nyedhiyakake kinerja warna sing efisien lan tepat; Tinta kasebut cepet banget sajrone 5 menit lan aplikasi iku gampang banget lan lancar.

  • Susah kanggo cacat
  • Kertas kertas apik, ora gampang cacat, kaku kertas lan lemes ora apik; efek cetak apik, sing ngatasi kekurangan saka kertas foto gloss dhuwur biasa, kayata lembut, gampang ditembung, efek output film sing sithik lan liya-liyane.

 

  • Kapadhetan dhuwur
  • Kacepetan rekaman cepet, yaiku, kapadhetan kertas ing dhuwur, langkah kasebut terus lan gambar jelas.

 

Tujuane:
Saiki, kertas percetakan tinta jet digunakake kanthi akeh ing fotografi kawinan, fotografi bocah-bocah lan bidang percetakan output gambar profesional liyane; ana uga bahan pariwara, menu, kertu bisnis, diterusake lan macem-macem wilayah umum sing digunakake ing kantor omah.

 

Pangatusan cepet:
Bukaan panyaring alur sithik, lapisan ora seragam, kacepetan serapan tinta cepet, lan gambar garing cepet sawise dicetak

 

  • Duktilitas apik.
  • Pelapisan duwe kecepatan lan kekuwatan tartamtu, ora gampang digores lan ora duwe listrik statis, lan nduweni kelancaran, bentuke mbengkong lan resistensi mbengkongake.

 

TAMAN

 

 1.Produksi jinisStiker label label dakkabel Inkjet kanthi kualitas paling ndhuwur Ukuran Top A4
 2. BahanPP, PET, PVC
 3.CertifikasiSGS / RoHS / UL / REACH / CUL
 4.Material SupplierCrystal-Code
 5.Size lan warna8,5 'x 11' / A4, kanthi lembaran
 6.Basis Bobot (ISO 536) (g / m²)80g - 195g
 7.Murip mediaCampuran panas, larut, banyu, minyak, lsp.
 8. Jenis TipePermanent, Peelable, Ultra-peelable, Freezer utawa Frost, High Tack
 9.PaparenggaMatte, Gelas, Cetha, Putih, Metallic perak / emas utawa disesuaikan
 10.Printing TipePrinter printer / printer laser
 11.Aplikasi

 Label komponen otomotif lan Elektronik, Segel keamanan, garansi lan pelacakan aset identifikasi. 

12.BayarT / T, tatanan online Alibaba, Paypal, WesternUnion
 13. Wektu ngiringan5-15 Pakaryan
 14. Cara sing apikMiturut Express (DHL, Fedex, UPS, TNT lan EMS), dening segara utawa udhara
 15.Packaging Kothak: 150 Piece / Box
Carton Kita: 10Boxes / CTN.Wong dikarepake.
 16.PencilSampel gratis adhedhasar jumlah pesenan