086-21-51981227 [email protected]

Stiker Indikator Thermal

Stiker indikator suhu, visual menyang suhu. duwe akeh kauntungan, kayata bledug-bukti, tahan banyu, trep, cepet adn akurat, lan liya-liyane. Lembar termoplastik ora bisa dipulihake. kanthi fungsi memori, ing kasus sing ora bisa diwaca manawa bisa ngeling-eling suhu sing bener, bakal nyekeli permanen sawise warna.

Stiker penunjuk panggonan sing padha karo kertas adesine dhewe, minangka titik sing diukur ing bagian mburi stiker sticker.it iku sawijining kelas anyar sing ora bisa dibaleni maneh nuduhake prodhuk owah-owahan werna sing nuduhake overheating. nalika suhu sing diukur diukur luwih dhuwur tinimbang suhu sing dirating. stiker indikator panggonan sing disetel dadi ireng panas saka putih asli lan tetep ireng ing salawas-lawase.

Bahan
Bahan sintesis PVC, Khusus bahan sensitif suhu

Tipe:
Ora bisa balik (luwih saka 50 ℃)
Non-irreversible (45 ℃ - 180 ℃), suhu tunggal utawa kombinasi sawetara suhu.

Aplikasi:
Digunakake sacara wiyar ing industri. kayata konektor listrik, transformator, busbars, motor, bantalan, peralatan mekanik, busana panas, pencetakan lan pencelupan. lan dipigunakaké sacara wiyar sajrone ora bisa nggunakake pangukuran suhu termometer lan Cukup elinga suwene temperatur. aplikasi stiker indikator panggenan, nggawe kanggo lack of thermometer infrared lan thermometer kontak. Iki dianggep minangka "whistleblowers" sing ngalami kesalahan "mung ngetokake paparan stiker indikator tempature. banjur ngrampungake karya temperatur rumit lan wektu sing nyenengake.

1. Warna stiker bakal diganti sawise suhu tekan titik kanggo owah-owahan werna. Stiker warna panas sing sensitif marang perubahan, werna owah-owahan tangan sing sensitif, lan stiker werna werna sing resik sanget sing kasedhiya. Sampeyan bisa digunakake kanthi akeh ing cangkir, cangkir, kulkas, botol, dll kanggo ngukur suhu.

2. Nggawe bisa gampang ngukur suhu caliper rem kanthi nglamar stiker langsung ing caliper
Mbantu ngurangi karusakan amarga overheating, lan nyelehake penyimpangan luwih dhisik kanthi ngerjakake manajemen suhu sing tepat.
Ukuran suhu sing jembar nganti tekan 149 ℃ ~ 260 ℃ bisa digunakake kanggo nggunakke werna lan nggunakake daya saing
Nganggo werna sing ora bisa diowahi warna sing nuduhake suhu maksimal tekan

3. Miturut survey anyar kira-kira siji ing 10 paket teka rusak. Kerusakan akibat bisa kerep katon jelas, nanging karusakan sing disebabake dening suhu bisa dadi luwih angel kanggo ngenali lan dadi mbebayani banget nalika ora disumurupi barang kaya obat pangan utawa obat-obatan. Mulane, pangiriman pangiriman sampeyan penting banget nalika barang sensitif suhu dikirim. Stiker indikator suhu ShockWatch minangka solusi biaya efektif kanggo njamin parcel suhu sensitif dikirim ora rusak.

4. Indikator suhu permukaan kulit stiker, sing kasedhiya ing Jepang, wis dimanfaatake kanggo ngawasi owah-owahan suhu ing digit sing ditanem ulang. Ing aplikasi klinis, para panulis ngevaluasi sawetara kekurangan ing sawetara perangkat kasebut. Contone, indikator dhiameter 10-mm cilik banget kanggo nomer sing katon jelas. Indikator diameter berdiameter 18 mm terlalu besar untuk tembus ke pulp jari. Kanggo nambah piranti iki, penulis mung nggunakake angka 33 saka indikator dhiameter 18 mm lan diterapaké ing sawetara subyek panalitiyan. Judhul babagan status sirkulasi digit diganti bisa digawe kanthi basis warna indikator. Indikator diameter berdiameter 18 mm, sekarang dimodifikasi nggunakake nomor 33, biasa di gunakan untuk semua kasus replantasi digital. Kemampuan para dokter kanggo ndeleng owah-owahan suhu kritis wis ketok kanthi apik, sanajan ing kondisi cahya sing kurang.

5.6Gambar sing beda-beda minangka owah-owahan suhu nggawe gampang banget kanggo langsung ndeleng suhu sing bener.
Strip suhu adesif iki mung dumunung ing sisi ember fermenter, tong, tong, demijohn etc kanggo menehi suhu maca sing aktif.
Thermometer suhu behing lem biasa utawa lem 3M sing bisa ditempelake ing kabeh jinis kertu, uga bisa digunakake kanggo tetenger.
Gampang ngawasi masakan sampeyan kanggo nggawe manawa ragi sing digunakake ing suhu becik.
Kelet siji ing kabeh wadah fermentasi.

6. Strip termometer dahi kristal cair menehi cara sing aman, gampang lan akurat kanggo mriksa suhu. Cukup terus thermometer kanthi loro ends, banjur dipasangake ing dahi garing sakwise 15 detik, maca thermometer bathine nalika isih ditahan ing dahi. Warna ijo nuduhake suhu sing bener. Iku gampang lan kepenak. Iku hadiah promosi apik.

7. Stiker Fisik Indikator yaiku penunjuk fever gratis sing bisa narik wong tuwa kanggo ngawasi demam utawa suhu bocah nganti 72 jam. Kanthi nguri-uri tongkat Bumble Bee ing dahi anak, sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi suhu saben dina. Stiker gampang, aman lan nyenengake kanggo bocah sampeyan.

Indikator suhu bakal nunjuk 'N' ing 36 derajat, utawa yen bocah demam, 'N' bakal ilang lan indikator 37,38,39,40 derajat bakal nuduhake gumantung banget ing demam.

Ora ana merkuri, ora ana kaca, ora beracun! Ukuran saku, bisa digunakake ing omah utawa lelungan.

8.Simple kanggo nggunakake lan trep kanggo maca.
Ukur suhu ing tangki iwak, Brewers Bir DIY lan tong minyak, Terrarium, Greenhouse, Vivarium lan sembarang tangki pet, utawa panggonan ing omah sampeyan
Suhu banyu sing tepat penting banget kanggo kesehatan iwakmu, njaluk bir lan anggur tengen utawa digunakake ing pawon utawa ing omah kanggo ngawasi suhu
Gampang kanggo nginstal, mung nutupi mburi stiker lan film protèktif sing transparan ing ngarep lan nahan ing tembok njero akuarium, yaiku.
Ora ana baterei lan cangkir sing disedhot.