086-21-51981227 [email protected]

Kanthi kemajuan gedhung pambangunan engineering lan demung saka mobil kulawarga, industri autobobug tansaya cepet dadi sentra ke-21. Minangka bagéyan saka mobil sing bisa diendhani, industri ban entuk saka kuwi.

Kode Crystal nyedhiyakake labeling kualitas khusus ban laba panggunaan sing duwe ciri ing ngisor iki:

1. Wujud materi: Kajaba gambar sing ruwet, pasuryan kudu nduweni impermaeability apik. Kita nyuwun bahan PP ramah lingkungan.

2. Piranti adesif: Permukaan ban sing kasar kudu adhesion langsung sing agresif.

3. Liner: Perekat bobot jaran dhuwur ndadekke akeh chaallenges ing die-cutting, supaya liner kudu lurus, Gamelan lan tension kudu cukup kuwat kanggo stammping.

Code Crystal nduweni pengalaman akeh ing lapangan iki, kanthi produk-produk jembar lan label tirus sing berkualitas.

Label ban minangka tandha kanggo ban kendaraan. Produsen ban kanggo mobil, truk ringan lan abot kudu nemtokake konsumsi bahan bakar, genggeman basah lan klasifikasi bisu saben ban sing didol ing pasar Uni Eropa wiwit November 2012.

Kanggo mobil penumpang, truk ringan lan ban truk informasi kasebut kudu kasedhiya ing literatur promosi teknis (leaflet, brosur, dsb.), Kalebu situs web pabrik. Kanggo ban truk penumpang lan cahya, pabrikan utawa pengimpor kudu milih salah sijine stiker ing jejeran ban utawa label sing nyantosa saben pengiriman batch ban menyang dealer lan konsumen akhir. Label ban bakal nggunakake klasifikasi sing paling apik (kategori hijau "A") kanggo kinerja paling awon (kategori abang "G").