086-21-51981227 [email protected]

Label tirus

Kode Crystal Tire kanggo identifikasi ban anyar lan bekas kanggo kontrol panyimpenan lan inventarisasi. Becik digunakake ing garasi, mobil, stasiun layanan khusus, fasilitas panyimpenan lan kothak alur. Saengga diregani.

Sampeyan njupuk label sing dirancang khusus kanggo ngetrapake treads ban lan vented. Piranti kertu ban kita nggunakake lengket adhedhasar karet kanggo nemokake tuntutane. Crystal Code Tire Label Materials yaiku stock label sensitif tekanan dirancang khusus kanggo aplikasi kanggo ban treads. Konstruktor label kasebut bisa dicetak kanthi milih metode cithak digital lan flexo, ngasilake adhesion sing luar biasa kanggo treads ban vented lan non-vented.

Tenesake kabeh jenis ban karet (kendaraan, sepeda motor, sepeda, pesawat, traktor, dll) uga produk karet liyane. Digawe saka kertas khusus, padha tahan nyandhang lan luh, arktik kadhemen lan banget panas lingkungan, banyu, asor lan kondisi kasar liyane. Piranti adesif kuat sing permanen tetep tetep adheren, sanajan ana ing banyu lan kelembapan.

Label karet kita teka putih lan werna. Label digawe khusus bisa disedhiyakake ing sembarang ukuran, wangun, warna lan konfigurasi. Kita uga bisa nyetak logo perusahaan, grafis uga data, miturut spesifikasi klien.

Label Otomotif, Kendaraan lan Mobil

Mobil, bis utawa truk bisa katon kaya mesin siji. Nanging siji-sijine minangka koleksi terpadu saka bagean karo substrat sing beda-beda, ngoperasikake kecepatan tinggi ing kondisi panas, kadhemen, udan utawa tekanan. Label nggawe peran utama liwat urip komponen komponen kendaraan, saka mbantu nerusake gerakan liwat rantai pasokan kanggo nyedhiyakake informasi kritis babagan keamanan, pemeliharaan lan panggunaan. Kita lagi disenengi dening kendaraan lan tantangan labeling saiki. Mulane kita terus-terusan ngembangake solusi anyar khusus kanggo pasar transportasi lan ora tau mandheg babagan lingkungan ing ngendi kendaraan beroperasi.

Label kanggo kabeh kendaraan

We offer kendaraan kinerja dhuwur lan label mobil kanggo interior, exteriors lan mesin kompartemen-malah ban label. Label otomatis kita dirancang ora mung kanggo tahan kondisi cuaca panas lan angel, nanging uga cairan kaya cairan rem, cairan mesin cuci lan lenga motor.

Bahan sing bisa digunakake

Produsen mobil, OEMs, pemasok tiang, lan panguwasa reguler kudu standar sing bedha lan kadhang-kadhang kanggo bahan label. Ketemu kabeh kanthi cepet lan mung nganggo portofolio material global, sing asring ngluwihi standar pabrikan lan pemerintah.

Saka panggunaan mesin mobil kanggo kompetisi ing rak-rak toko, label automotive ngadhepi macem-macem tantangan. Sing paling apik cukup tahan lama kanggo urip kanthi lengkap, cukup jelas kanggo nyinkronake informasi kunci kanggo konsumen lan cukup béda kanggo nambah branding. Saka OEM bagean kanggo barang konsumen, kita wis nggawe label kanggo merek otomotif sing paling bisa ditemokake. Lan kita ngerti babagan kerumitan label otomotif.

Kapabilitas khusus kanggo label automotive khusus

Kita bisa nyithak macem-macem bahan stock nggunakake macem-macem adhesives supaya sampeyan bisa nggawe saklawasé dipikir ing malah permukaan paling angel. Kanthi kemampuan printing, kita bisa ngirim:

Label digital sing ngidini nyetak data variabel (VDP) kanggo nomer part produk adat, rating UTQG lan informasi liyane

Proses printing fleksibel lan laminasi sing ngalangi karusakan kanggo paket sing ngandung distilat minyak lan cairan liyane

Bahan label fleksibel kanggo produk sing kasedhiya ing kontainer squeezable utawa fleksibel

Label sing mbungkus sak wadah minangka penutupan kanggo nyedhiyani ukuran safety sing bisa diweruhi

Jas paling apik sing nolak kimia kanggo cairan lan bahan canggih supaya label sampeyan tetep ana ing saindhenging siklus produk lengkap

Label tirus kanthi adesif tahan lama

Ora ketompo carane nyebabake lingkungan otomotif, kita bisa nggawe label pungkasan. Minangka supplier UL Recognized tag, kita nyedhiyakake label vinyl lan poliester UL sing dicathet lan adhesives dipigunakaké kanggo nggunakake siklus otomatis. Adhesives khusus kita cocok kanggo aplikasi sing paling nuntut. Kanthi materi kualitas lan kemampuan printing kanthi cepet, sampeyan bisa nggawa produk sing dipercaya lan berkualitas menyang pasar.

Tambah informasi prodhuk OEM
We offer list long customizations that help with OEM product identification and distinguish your product. Kita bisa:

Nambah kode bar, kode QR lan informasi ngenali liyane sing mbantu konsumen gampang ngenali produk OEM

Nggabungake custom RFID inlays sing mbantu sampeyan ndandani produk otomotif OEM lan nglacak barang ing saindhenging proses pengiriman, pengiriman lan penjualan

Gunakake Label Konten Lengkap (ECLs) kanggo ngisi pedoman prodhuk migunani utawa informasi peraturan sing akeh banget marang produk sampeyan

Narik saka pustaka lengkap kanggo ngetokake label otomotif kanggo wadhah sing wujud