086-21-51981227 [email protected]

Labelstock iki nduweni instan tamper-indikasi sing nuduhake pesen 'VOID' sajrone ngilangi label saka substrat. Aplikasi khas kalebu label komponen elektronik lan elektronik, segel keamanan, jaminan lan identifikasi pelacakan aset. Iki diidinake dening perusahaan-perusahaan otomotif sing misuwur kanggo panggunaan interior lan njaba lan digunakake kanthi manufaktur elektronik, alat, lan telekomunikasi.
Dilapisi kanthi akrilik akrilik dhuwur, labelstocks nawakake dhisiplin dhuwur lan adhesi sing apik kanggo tekstur lan tekanan energi permukaan dhuwur lan kurang, sanajan ing temperatur sing kurang.
Ukuran kompak saka teks 'VOID' ndadekake cocok kanggo kabeh bentuk lan ukuran label lan nampa tinta konvensional lan panyimpenan transfer termal nganggo pita resin lan lilin / resin. Kasedhiya ing salaka matt, perak sing padhang, cetha, putih lan ireng, uga bisa nyedhiyakake teks, logo lan werna 'VOID' adat.

Fitur
1. Ngolah kanthi apik kanthi daya sing apik lan kekuatan fisik
2. Ndhuwur ditutupi kanggo nampa paling tinta layar flexographic, letterpress, lan rotary
3. Printability transfer termal apik karo paling lilin / resin lan pita resin
4. Adhesion apik kanggo paling bagean
5. Tamper-bukti nalika penghapusan saka substrate wis dicoba
6. "VOID" ditinggalake ing facestock lan landasan nalika dibusak

Aplikasi
Prodhuk iki cocok kanggo macem-macem aplikasi label kayata:
1. Label otentikasi produk
2. Nameplates lan piring ratingPitungan identifikasi lan aset
3. Label keamanan kanggo obat counter lan aplikasi kemasan liyane
4. Label ora bisa ditransfer utawa label keamanan