086-21-51981227 [email protected]

Kita bisa nyedhiyani label keamanan kanthi fitur swara sing nyakup dhewe teks utawa logo sampeyan ing pola rilis. Sawise aplikasi, nalika label keamanan kasebut dibusak, bakal ninggalake pesen rilis khusus ing lumahing lan ing label materi, sing nuduhake tampering.

Panjenengan label keamanan khusus bisa digawe karo stok utawa werna latar mburi khusus. Minangka pilihan, kita uga menehi kustom teks, logo lan nomer seri consecutive.

Label keamanan kasebut nggambarake perekat premium, sing cocok kanggo aplikasi njero ruangan utawa ruangan.

Crystal Code nduweni garis penuh prodhuk label keamanan sing mecah. Digunakna kanggo njaga keaslian produk utawa kanggo mbantu ngurangi pencurian ritel lan penipuan, label laba aset lan label keamanan sing bisa nyedhiyakake bisa nyedhiyakake pangerten keamanan babagan produk lan aset sampeyan.

Kode Crystal bisa nawarake label aset, label polyester, label laminasi lan macem-macem tambahan label keamanan sing jelas kanggo aplikasi resiko. Kita wis nyambut gawé karo perusahaan-perusahaan sing ngupayakke label kanggo macem-macem produk mulai saka packaging farmasi sing diatur lan obat-obatan sing over-the-counter kanggo barang elektronik sing luwih dhuwur. Label laminasi uga bisa digunakake minangka penutupan email sing bebas masalah kanggo proteksi konsumen lan pabrik lan kanggo ngatasi masalah lan ndeteksi produk.

Label Keamanan Khusus: Tag label lan tag asma properti Custom ana sing ukuran, wangun, warna utawa konfigurasi sing beda-beda saka standar industri. Custom tamper-evident labels are those with elements different from caption standard, company name or barcode printed on most asset tag. Label keamanan khusus bisa disesuaikan karo logo perusahaan utawa ukuran lan warna sing spesifik.

Nggawe Segel Keamanan khusus kanggo perusahaan sampeyan kalebu kode bar, nomer seri utawa werna sing disesuaikan. Label keamanan bisa dirancang kanggo panggunaan umur utawa kanggo acara khusus jangka pendek lan panggunaan promosi.

Jeneng khusus, lebar utawa panjang khusus, lan variabel khusus tambahan bisa uga kasedhiya. Sawetara aplikasi mbutuhake urut-urutan nomer urut sing gegandhengan karo sistem panomeran sing wis dienggo ing perusahaan. Ukuran spesifik bisa uga dibutuhake kanggo gawe cetakan sing dibentuk utawa dicithak ing produk.

Produk palsu minangka masalah akeh kanggo bisnis ing saindenging jagad, sing nyebabake rugi ekonomi gedhe lan bisa uga gawe piala marang konsumen. Efek counterfeiting dirasakake ing macem-macem industri kaya obat, pangan, kaendahan, teknologi, lan liya-liyane. Iki wis ndadekake upaya kanggo nyegah lan nyegah, nanging pemalsuan tetep nglirwakake kacilakan. Nanging, ana cara sing bisa nglawan bali maneh kanggo nglindhungi merek lan produk kanthi strategi anti-pemalsuan lan nggawe segel bukti.

Ana rong jinis utama anti-counterfeiting technique kanggo label lan packaging sing asring digunakake bebarengan kanggo nggawe solusi keamanan komprehensif. Fitur sing ditampilake lan covert katon rinci lan didhelikake, sing nggawe luwih gampang ndeteksi palsu lan nambah informasi ing rantai sumber, lan luwih angel kanggo produk palsu. Gumantung saka kabutuhan pemilik lan sumber daya, sampeyan bisa migunakake overt, covert, utawa loro-lorone.

anti label palsu fitur

Gampang kanggo ngenali: bisa gampang ndeteksi counterfeit kanthi mata telanjang, piranti, aplikasi seluler, instrumen
Teknologi paten: gabungke karo bahan, tinta, printing, pangolahan lan teknologi liyane sing dipateni kanggo entuk perlindungan efektif
Aja duplikat: nggunakke prinsip optik lan fisika kanggo nyegah counterfeit
Multiple applications: bisa nganggo lengan shrink, label tamper-bukti lan aplikasi kanggo kabeh jinis bahan, nguatake proteksi produk

anti counterfeit label benefits

Deteksi Pencacah Gampang lan cepet
Teknologi unik
Efektif nglindhungi merek
Tambah pangsa pasar
Tingkat kasetyan pelanggan
Kredibel karo pelanggan