086-21-51981227 [email protected]

Radio Frequency Identification (RFID) yaiku panggunaan gelombang radio kanggo maca lan ngrebut informasi sing disimpen ing tag sing ditempelake ing obyek. Tag bakal bisa diwaca nganti pirang-pirang kaki lan ora perlu ana ing baris langsung panemune maca kanggo dilacak.

Label RFID, uga disebut label pinter, minangka alat migunani kanggo tagging lan nelusuri produk konsumen, monitor inventori lan nangani aplikasi liyane.

Label RFID kita bisa dipesen kosong, wis dicithak, utawa wis dienkode. Ukuran inventaris kita bisa ngasilake label kanthi cepet. Kita uga nawakake ukuran label RFID sing digawe kanggo spesifikasi printer sing paling utama. Ukuran paling umum yaiku 4 "x 2" lan 4 "x 6".

Cara gawé label RFID

RFID singkatan kanggo identifikasi frekuensi radio. Kaya karo kode bar cara ngumpulake lan ngirim data kanthi pindai visual, teknologi RFID nggunakake gelombang radio kanggo ngumpulake lan ngirim informasi, nanging ora mbutuhake baris ngarsane antarane label lan alat maca.

Keuntungan label RFID

Apa sing nggawe tag RFID khusus yaiku kemampuan kanggo ngirim informasi menyang sistem jaringan. Tinimbang perlu mindai individu kanthi nggunakake kode UPC lan barcode scanner, sampeyan bisa nggunakake sistem komputer kanthi koordinasi karo RFID kanggo nemokake produk sampeyan, kanthi otomatis nglebokke inventarisasi lan entuk data logistik sing bisa ditindakna. Iku cara sing efisien banget kanggo ngatur persediaan, lan dina iki, padha mbukak kesempatan kanggo sistem pembayaran seluler anyar.

Aplikasi label RFID

Tujuan Umum

Label kasebut dirancang kanggo nggunakake standar RFID pamiarsa lan dipaketake ing macem-macem jenis lan ukuran inlay. Iki kasedhiya ing kertas lan bahan sintetis sing nyawiji ing permukaan, plastik, utawa korupsi non-metalik.

Khas migunakake

Transportasi lan Logistik: Operasi pangiriman, pengiriman lan panampa lan gudang kalebu aplikasi cilik, pallet lan salib

Manufaktur: Laboratorium ing proses, labeling produk, nomer ID / serial produk, tagging lifecycle keamanan lan produk

Kesehatan: Spesimen, label laboratorium lan farmasi, dokumen lan rekaman manajemen pasien

Carane kita bisa mbantu sampeyan nganggo kemampuan RFID label

Kita nampilake RFIDs menyang label mati-cut kanggo pelanggan kita. Luwih penting, mbantu sampeyan ngenali cara paling apik kanggo nglebokake RFID menyang label sampeyan tanpa ngrancang rancangan.

Label anti-nyolong stiker VIN cilik. Padha tansah nganggo nomer VIN kendaraan lan bisa uga kalebu kode bar, utawa cat, badan, lan kode chassis. Saben mobil duwe label anti-nyolong ing saben panel awak kendaraan. Stiker anti-nyolong iku kanggo nglacak saben potongan awak menyang VIN asli. Iki label VIN cilik ora bakal bingung karo piring VIN logam utawa label dashboard VIN. Bisa uga ana 10 utawa luwih stiker anti pencurian ing salah siji mobil, nanging nalika kendaraan dirusak lan kudu ngganti stan-stan lawas tag VIN, kerep bisa dicantumke ing ngendi wae saka 1 nganti 4 stiker anti-pencurian.