086-21-51981227 [email protected]

Cuaca ora bisa diprediksi, lan fluktuasi suhu bisa dumadi ing lingkungan sing paling dikontrol iklim. Nalika sampeyan ngirim paket sing sensitif, tambahake Label Monitor suhu supaya sampeyan ndeleng kanthi cetha babagan panas utawa kadhemen kiriman sampeyan entuk lelungan saka panggonan siji menyang papan liyane. Nalika ambang wates suhu wis tekan, pratondho sing migunani ngganti werna, supaya sampeyan bakal ngerti yen pangiriman sampeyan wis metu saka sawetara suhu sing dikarepake.

• Recorder Miniatur ColdSNAP ngawasi pangan, pasokan medis, utawa bahan industri, supaya sampeyan bakal ngerti yen suhu mudhun ing ngisor pembekuan.

• Indikator suhu sing ora bisa dibaleni gampang digunakna lan jendhela nguripake ireng nalika liwat suhu sing dicathet, saka 100 nganti 150 °. Werna ora bakal ganti yen mudes.

Crystal Code kurban akurasi paling dhuwur kanggo njaga pengiriman penting ing utawa ing ngisor suhu kamar. Gedhe kanggo pengiriman medis utawa bahan industri.

Iku angel mikirake tandha sing luwih penting kanggo safety fasilitas tinimbang label bebaya. Posting kasebut mbiyantu njaga fasilitas OSHA sanget nalika uga ngelingake buruh lan pengunjung supaya ati-ati saka macem-macem beboyo. Kabar iki ngandhani buruh sing mbebayani, nonton forklift, zona sing diwatesi, lan peralatan sing luwih dibutuhake kanggo nglebokake area tartamtu. Bebaya kasebut nylametake buruh saka tatu lan ngupayakake nambah fasilitas efisiensi. Kaya kabeh pratandha lan label sing digawe dening Code Crystal, iki digawe kanthi standar ANSI ing atine.

Label safety lan peringatan minangka kabutuhan kanggo njaga konsumen lan karyawan sadar yen ana kahanan sing mbebayani. Utawa aspek keamanan piranti utawa prodhuk ora aman, label kasebut bakal dingerteni lan label safety lan peringatan sing bisa ditemtokake bakal nyathet wong sing rentan, nyadari kemungkinan bahaya kasebut.

Tantangan nyata yaiku yen sampeyan duwe label arep menyang permukaan sing adhesives golek angel kayata wêdakakêna ditutupi bagean lan unsur sing ndeleng suhu extremes. Kajaba iku, kabeh lingkungan sing nyebabake paparan suhu sing beda-beda lan cahya UV bakal negatipake label kasebut.