086-21-51981227 [email protected]

Solusi label medis lan kesehatan adat kita dirancang kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi cara sing gampang kanggo ngasilake label khusus kanggo praktik medis.

Custom Medical Labels Kurang

Ing Crystal Code, kita ngasilake label medis adat sing berkualitas kanggo kabutuhan organisasi. Ing kategori iki sampeyan bakal nemokake label medis customizable kanthi standar ukuran lan werna kanthi kustomisasi cetak ireng. Iki ngidini kita kanggo menehi sampeyan pangaturan dhewe ing prices ngisor rock.

Label Kesehatan Kita mbantu rumah sakit utawa latihan kesehatan / dental ...

1. nyathet medhia medis utawa medhot utawa nemtokake resep
2. Ngelingake karakteristik film imaging diagnostik
3. ngatur rekam kesehatan
4. komunikasi informasi tagihan penting kanggo asuransi lan pasien

Label kesehatan rumah sakit saka Crystal Code nyedhiyakake panyedhiya kesehatan kanthi tepat lan kanthi efisien ngenali pengobatan, grafik, spesimen, informasi sabar, peralatan, sinar-x, lan luwih akeh. Solusi label kita bisa ketemu syarat-syarat peraturan Komisi Joint Critical lan Goal Safety Patient Nasional kanggo nggunakake obat kanthi aman, nambah komunikasi staf, ngenali pasien kanthi bener, nyegah infeksi, lan nyegah kesalahane ing surgery. Saka label komunikasi sing dicithak kanthi cerah, label kita nyambungake proses perawatan pasien ing admisi, laboratorium, farmasi, OR, ER, ICU, radiologi lan kabeh perawatan terus. Crystal Code laser lan label dicetak termal kompatibel karo EMR, LIS, PIS, lan sistem rumah sakit liyane.

Stiker medis minangka bagéan saka cathetan ing perawatan kesehatan sing cilik banget. Ing lingkungan kedokteran sing cepet, dheweke ngandhani pesen sing konsisten lan ora jelas. Padha mbantu nyegah kesalahane sing bisa nyebabake urip. Lan padha mbantu akselerasi tagihan tagihan kanggo asuransi lan pasien.