086-21-51981227 [email protected]

Yen sampeyan pengin milih stiker swara sing apik kanthi kualitas apik lan kaahlian elegan, sampeyan kudu teka Crystal Code kanggo nemokake stiker sing cetha sing paling migunani.

Luminous labels minangka cara sing mesthine kanggo nggawe merek ombenan sampeyan metu saka wong akeh. Minangka pemilik bisnis, sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan entuk manfaat saka strategi marketing lan budget sampeyan. Salah siji cara kanggo nggedhekake promosi sampeyan yaiku kanthi nggunakake branding efektif lan nyurung kapal karo label lan kemasan sing menarik.

Carane Luminous Label Works

Luminous Paper: Label digawe saka kertas tipis PVC lan / utawa PET. Plastik PVC minangka bahan angel sing nduwe akeh aplikasi industri lan desain. PET bisa kanthi gampang digawé lan cukup awet nglawan cuaca. Loro-lorone bahan entheng, nggawe dheweke sampurna kanggo papan iklan khusus.

Nggunakake label Luminous kita bisa narik kawigaten wong ing sawijining klub utawa bar. Nalika lingkungan peteng lan ora cetha, botol anggur kanthi label sing bercahaya bakal dadi cerah lan jelas.

Sampeyan bisa nyetak logo produk, jeneng lan pola, efek luwih becik tinimbang anggur normal botol label. Iku bakal populer karo pelanggan. Sampeyan ora mung ngembangake kebutuhan lan konsumsi domestik nanging uga muter peran iklan kanggo ngesanake wong.

Aplikasi gaya label luminous liyane

Luwih saka label botol anggur, kita uga bisa nggawe LED ember lan signage Ès. Nanging panggunaan label sing bercahaya ora diwatesi ing industri anggur. Ngisor iki cara kanggo nggunakake prodhuk sarwa:

Promosi T-Shirts: Iki uga dianggo kanthi t-shirt promosi. Tinimbang logo layar / sutra sing dicithak sutra, kok ora nggawe desain jas sing nganggo label sing luminous? Iku katon luwih akeh, amarga konser lan acara olah raga.

Kothak Hadiah Kreatif: Logo illuminating ngasilake rasa gaib menyang kothak hadiah khusus. Apik kanggo saben industri, perhiasan, anggur, minuman, produk kecantikan, panganan ... sampeyan jenenge.