086-21-51981227 [email protected]

Prodhuk iki nganggo struktur deck ganda sing dirancang kanggo digunakake ing sistem printing termal. Aplikasi khas kalebu label kode bar kanggo logistik lan pelacakan ing ngendi tingkat resistensi gambar umum dibutuhake.

Fitur

Efisiensi dhuwur: Nganyari effiency cetak nganti 60% -90% saka materi kertas, nyetak ewu kertas saben jam, nyetak informasi pangiriman Gampang lan cepet kanthi terminal pegangan, ngurangi wong lan kesalahan lan dadi energi lan perlindungan lingkungan.
Kinerja: Iki nduweni fungsi anti korosi, anti - wipe, anti banyu lan liya - liyane, print bisa tahan suwe lan cetha, informasi gedhe.
Gampang kanggo ngatur: Nggawe tulisan sing ora jelas kanggo ngirim potongan, ngilangi proses input ekspres lan ningkatake efisiensi penyortiran, lan uga ngatur kanthi net, rasio efisiensi manajemen logistik.
Operasi kanthi gampang: Print efisien lan ora ana jam.
Aman: Anti-palsu apik, sawisé adhensi materi ngisor lan bobot bakal fungsi fungsi broking. Sampeyan uga bisa ndhelikake informasi privasi panampa kanthi kodhe dimensi, lan nyegah kebocoran privasi konsumen.

Kaluwihan

Ngembangake efisiensi logistik, lan ngoptimalake proses operasi.
Volume informasi gedhe, lan bisa nyithak iklan.
Ngomongake tulisan tangan kesusu lan nyimpen biaya
Gampang kanggo ditangani

Multi label lapisan bisa kanthi otomatis diterapake liwat standar labeling peralatan sing ana. Buklet bisa dicithak ing pirang-pirang warna lan label basa uga dicithak, kanthi mangkono ngoptimalake jumlah spasi kanggo isi sampeyan.

Yen sampeyan butuh label multi-lapisan sing pengin sampeyan nyedhiyakake akeh informasi, akeh simbol bebaya utawa instruksi produk ing pirang-pirang basa ing sanjabane produk, disaranake sampeyan milih label lapisan multi.

Conto sing apik saka label multilayer yaiku label roti sandwich. Label roti isi minangka construction kanggo rong label kanthi format sing padha ing siji liyane. Loro dhasar lan ndhuwur label bisa dicithak. Sampeyan bener entuk keuntungan saka 3 cetakan: basis, njero lan ngarep. Sandwich labels utamané digunakake kanggo promosi tujuan.

Apa label multilayer?

Label Multilayer nyawisake solusi sing sampurna nalika permukaan label adhining tradisional ora cukup kanggo nyedhiyani kabeh informasi babagan prodhuk kasebut. Ing lapisan ekstra label kita nyithak informasi sing dibutuhake kayata informasi marketing, informasi produk utawa, contone, informasi ing sawetara basa. Kita gawé label sandwic ing akeh variasi. The Peel & Reseal minangka varian paling umum, amarga iku kaunggulan gedhe sing label bisa ditarik amarga konstruksi khusus. 'Kupon' iku label sing ora bisa dicopot, ing ngendi lapisan ndhuwur bisa dibuwang liwat kinerja utawa adonan 'garing'. Iki arang banget gunane, contone, kanggo nggawe kredibilitas penghargaan kredit. Label Multilayer bisa diprodhuksi ing saben materi sing dibutuhake kayata kertas lan plastik. Kita ngasilake wong-wong mau ing saben format sing dibutuhake, nyuplai, muter lan tumpuk. Ana sawetara pilihan gluing lan jejak.