086-21-51981227 [email protected]

Apa sampeyan wis nyoba nggolek label kapal sing apik? Apa sampeyan ing pasar kanggo label sing bakal njupuk perhatian panampa tanpa ngétungake anggaran? Kode Crystal duwe sawetara opsi lan werna-werna kanggo label self-stick smudge-proof. Kita uga menehi sertifikat hadiah sing ngidini wong sing menehi wewenang kanggo milih alat nulis sing paling disenengi.

Nggawe paket sampeyan metu saka wong akeh karo label kapal dicithak adat. Pilih saka koleksi label shipping kualitas premium ing macem-macem ukuran lan label shipping materials.Our kalebu ing macem-macem stok label premium, kalebu Matte White, Glossy White, Kraft Brown, Clear Film lan Film Putih.

Pilih label shipping print ing Crystal Code

Mailing labels minangka pangarepan pisanan saka pelanggan kanggo paket, promosi, utawa korespondensi. Wong-wong mau ngirim surat sampeyan kanthi tampilan pribadi lan profesional. Ngirimake item promosi lan warta kanggo pelanggan iku cara sing apik kanggo nyambungake karo wong-wong mau, nanging njupuk wong-wong mau kanggo mbukak email sampeyan bisa dadi kendala. Kanthi label mailing label lan label kapal adat sampeyan bisa nambah kesempatan sampeyan katon, ngowahi prospek menyang pelanggan, lan njamin klien ngandhut perusahaan sampeyan karo kualitas lan kelas.

Label pribadi kita teka ing macem-macem werna, rancangan, lan tema. Kita uga nyayakake pilihan khusus industri, kalebu akeh label kapal adat lan label mailing adat. Tambahan uga nawakake label mailing liburan.

Nggawe Bet Branding Kanthi Printing lan Mailing Label Printing

Nggawe kesan apik kanthi nyetak label pengiriman lan mailing ing paket sampeyan. Sertakan informasi bisnis lan rincian kontak perusahaan supaya bisa luwih gampang kanggo ngirim surat, manawa kanggo order liyane utawa pitakon tambahan.

Label label potong ukuran kanggo saben label sing dicithak kanthi minimal kuantitas cetak saka 25. Iki dicithak ing kertas stiker 70 lb kanthi gloss, matte, utawa finish gloss dhuwur. Ukuran kalebu saka 1,5 "x 2.5" nganti 9 "x 12" kanthi pilihan kanggo duwe sudhut bunder.

Roll mailing labels dirancang khusus kanggo aplikasi ing akeh wiwit padha diselehake ing muter. Iki bisa diterapake kanthi gampang kanthi tangan utawa karo dispenser. Bentuk standar sing kasedhiya yaiku persegi panjang, persegi, bunder, lan oval. Custom label printing custom uga kasedhiya karo sembarang wangun sing dikarepake. Werna dicithak ing kertas stiker premium putih, BOPP (putih, perak, utawa logam), utawa kertas tekstur (vellum putih, glethakaken putih, utawa krim dilebur).