086-21-51981227 [email protected]

Stiker Vinyl Inkjet
Apa sampeyan pengin nyithak langsung karo printer inkjet menyang vinyl? Iki wangsulane! Piranti cetak inkjet dicetak Crystal Code yaiku jinis stiker cetak sing bisa dirumusake khusus kanggo tembok lan permukaan sing rata. Hasil adhesive permanen nyebabake produk ora abrasive sing cocog kanggo proyek ing omah. Vinyl dicetak tahan banyu dicetak iki wis rampung matte putih, nggawe lumahing gampang dicithak. Lembar vinyl sing bisa dicetak apik kanggo mural tembok, decal anti banyu, kertas tembok unik, lan stiker permanen.

Vinyl bisa dicetak Inkjet Cetak bali kanggo Gloss, Matte utawa Clear (Transparent) rampung lan cocog karo printer Inkjet. Gunakake lembaran ing kategori iki kanggo mindhah lan nempel teks, gambar utawa kombinasi saka loro menyang lumahing lancar kayata kaca kayata.

Pengin nggawe gaya unik kanggo laptop utawa telpon sampeyan, utawa nggawa eseman kanggo pangguna dalan liyane, banjur vinyl adesif yen sampeyan. Sampeyan bisa nggawe kulit kanggo laptop lan telpon, lan stiker jendela bumper / mobil. Film Vinyl kita teka kanthi cetha, matte lan gloss, sing cepet lan tahan banyu, saengga sampeyan bisa milih pungkasan sing paling apik kanggo desain sampeyan. Vinyl sing nggilap lan Matte dadi anti banyu yen disiram nganggo banyu utawa yen isih ana udan. Sampeyan ora bisa digosok utawa diresiki nganggo jet daya dhuwur utawa nganggo spons. Perawatan anti banyu tambahan bisa dibutuhake.

Ora ana peralatan sing larang dibutuhake mung printer ink dakwat standar. Pilih desain sampeyan, banjur mung cetak, gambar sing digawe digawe kanthi resolusi dhuwur, kanthi warna sing sregep, banjur bisa motong desain banjur tancep menyang permukaan sing pengin.