086-21-51981227 [email protected]

Crystal Code's stiker hologram khusus biasane dicithak ing ndhuwur hologram umum sing digawe saka pola tembung sing nggawa tembung: Asli, Asli, Certified, Sah, Aman A Custom Hologram Stiker punika hologram sing bisa nggawa informasi customer kayata logo lan nomer kanthi mung nyithak ing ndhuwur hologram umum, saengga dadi luwih trep lan serbaguna. Bisa nggawa tinta utawa kombinasi tinta kanggo nggawe hologram khusus sing metu.

Nggawe unik karo stiker hologram

Paling konsumen nggawe keputusan tuku sajrone detik, dadi sebabe penting kanggo duwe label sing bakal ngandhani kualitas lan kepribadian produk sampeyan. Wiwit label holografik minangka barang khusus, kita mbutuhake urutan minimum kanggo bahan. Layanan layanan pelanggan sing darmabakti bakal bisa mbantu nemtokake jumlah materi label sing dibutuhake kanggo proyek sampeyan. Kita uga bisa nyetak stiker hologram ing macem-macem wujud lan ukuran.

Apa Hologram?

A hologram minangka gambar sing wis dicithak kanthi cara kaya mangkene sing katon dadi telu dimensi, sanajan ana ing permukaan 2D. Label keamanan biasane nganggo foil holografik kanggo efek 3D. Foil holografi iku plastik plastik tipis sing nduweni gambar sing dicithak nganggo laser. Kaping pisanan, gambar siji dijupuk saka akeh sudut. Banjur kabeh ngarepke dicithak ing foil. Asilé yaiku gambar sing katon telung dimensi sanajan wis rata. Biasane, pola iku prasaja - bentuk utawa reguler, utawa garis teks - amarga ora perlu banget rumit kanggo nolak tampering utawa pemalsuan.

Materi label sing dipigunakaké sajrone foil holografika umumé salaka metalik perak, kayata gambar holographic "pop" luwih marang latar mburi sing padhang utawa cerah. Nalika dipindhah, cahya diffracted nggawe warna lan wujud katon kanggo mindhah lan mindhah.

Sawetara wong nambah lapisan tamper-bukti menyang label. Yen wong nyoba ngilangake label kasebut, bakal tetep ana ing pola biasa. Pola residium sing paling umum yaiku tembung "VOID" sing diulang ing ndhuwur, label kasebut macet, utawa pola checkerboard utawa titik.

Label kasebut ora bener hologram ing pangertèn ilmiah saka tembung, nanging menehi ilusi jero lan gerakan. Nalika isih angel kanggo ndandani, dheweke luwih terjangkau tinimbang jinis holografik liyane.

Migunakake label Hologram

Sampeyan bisa nggunakake label keamanan holografik kanggo nglindhungi produk sampeyan lan nambah visibilitas lan banding. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo authenticate dokumen utawa item liyane (pass anggota, item autographed, acara acara; dhaptar iku ora ana telu).

Kajaba iku, sawetara stasiun pompa bensin lan toko serbaguna digunakake kanggo ngamanake lan ngotentifikasi pembaca kertu sing ora dikawruhi utawa terminal Point of Service. (Yen sampeyan ndeleng stiker hologram ing siji, priksa manawa ora ditrapake sebagian, yen ana wong sing wis nulis "skimmer" liwat maca kertu.)

Stiker holographic kosong bisa digunakake minangka tutup utawa penutupan paket. Nanging sampeyan mbokmenawa pengin teks, grafis, utawa nomer seri dicithak liwat foil holografik. Label kasebut bisa banget efektif nalika "dicithak tironan" kanthi werna ireng utawa werna peteng liyane, nilarake foil holografik kanggo nuduhake liwat teks utawa spasi mbukak ing grafis (kaya sing dituduhake ing label ing ndhuwur). Cara iki uga bisa nambah kemampuan maca teks.