086-21-51981227 [email protected]

Kode Crystal, pemasok utama label adat, stiker, lan tag, nawakake macem-macem pilihan label suhu dhuwur opsi. Polyester umume dianggep minangka bahan sing paling apik kanggo aplikasi kanthi suhu nganti 300 ° F.

Kita uga menehi pilihan khusus kanggo aplikasi suhu sing luwih dhuwur. Gaya umum kanggo label suhu dhuwur kalebu industri elektronik, baja, aluminium, aerospace, lan machinery. Penggunaan umum saka label suhu dhuwur kalebu identifikasi produk lan presentation of safety information. Label temp dhuwur kudu didhekake kanthi bahan tahan lama sing ora bakal nyawiji utawa ora bisa disintegrate ing panas banget. Kajaba iku, prodhuk kinerja dhuwur iki kudu nolak rusak nalika didampingi bahan kimia industri.

We offer dicithak utawa adat dicithak inkjet utawa laser dicithak label suhu kurang sembarang ukuran utawa wujud. Kode Crystal bisa dicetak kanthi cetha liwat faset kertas sing bisa diterbitake nanging ora liwat liner materi, supaya label bisa dicopot saka lembaran kanthi gampang sawise dicetak.

Yen produk sampeyan ngadhepi kahanan utawa iklim sing resik, Kode Crystal nawakake label tahan lama sing bakal ditandhangi. Padha ahli sing dites kanggo mesthekake yen penampilan sing apik lan profesional ora ana gunane.