086-21-51981227 [email protected]

Stiker garmen khusus digunakake kanggo nggambarake materi, ukuran, lan produser sandhangan, lan supaya pelanggan bisa ngerti sandhangan kanthi apik. Garmen bisa diremes lan alus, kita tansah nggunakake film sing bisa diterbitake termal.

Adhesives khusus sing ora bakal ngeculake kain sandhangan nalika sampeyan nggeser stiker saka sandhangan. Ora ana residhene sing bakal ditinggal ing sandhangan.

Produsen Label Busana sing ngidhentifikasi Label Personel Piranti Pribadi lan Label, lan label gedhe, label bocah, lan label katun 100% katun. Sewer, knitters, quilters lan perajin duwe macem-macem gedhe-gedhe pilihan label pakaian kanggo produk sing. Kanthi minimal 20 label kanggo tuku, iki minangka solusi ekonomi kanggo wong sing ora butuh label gedhe sandhangan sing luwih gedhe. Kita Custom Clothing Printed Clothing sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin menehi label nganggo logo utawa karya seni sing dhewe. Kita duwe sawetara bahan label sandhangan sing bisa dipilih. Kita uga duwe solusi label kanggo sekolah, kemah lan fasilitas perawatan, supaya sandhangan ora ilang. Pilih salah sijine wesi dijamin utawa ngecor ing label celana kanggo nyegah pakaian lan peralatan sing ilang.

Ing Crystal Code, kita duwe apa sing kudu nggawe garmen, pakaian lan busana larangan lengkap lan bisa dipasarake. Custom Clothing Labels bisa ukurane cilik, nanging duwe dampak positif banget kanggo prodhuk produk. Sampeyan bisa ndeleng sing merek amba nggunakake. Apa ora sampeyan mung hubungi kita lan menehi kita nyoba? Kabeh iku digawe khusus lan adhedhasar saka karya pelanggan kita. Kita wis nyedhiyani akeh conto, supaya sampeyan bisa duwe idea saka kemungkinan tanpa wates.

Perwakilan dodolan kita bisa digunakake kanggo njaluk label sing sampeyan butuhake. Pabrik kita ndamel desain sampeyan ing file ilustrator vektor kanggo nggawe label. Kita nggawe label, patches, tag hang lan custom liyane. Kode Crystal kabeh babagan label adat kualitas dhuwur, kabeh sing digawe dening para spesialis label sing apik tenan. Padha duwe pengalaman lan bakal seneng mlaku-mlaku liwat proses saka awal nganti akhir. Kita ketemu syarat-syarat industri fashion karo produk berkualitas tinggi, lan mulane dadi supplier Cina.