086-21-51981227 [email protected]

Werna, werna garing sing nggawe printing digital kita nggawe label produk panganan sing sampurna kanggo saben jenis pangan spesial. Nalika sampeyan ngedol produk pangan ing toko, sampeyan kudu nggawe label pangan khusus sing bakal narik kawigaten konsumen. Label produk panganan sampeyan pancen kendaraan marketing sing paling penting lan bisa nggawe utawa ngrusak sukses produk sampeyan. Kanthi teknologi printing label negara kita, label pangan khusus sampeyan bakal katon kaya utawa luwih apik tinimbang label panganan merek nasional utama.

Label Indah, Duren

Awit label pangan bisa kanggo woh-wohan, sayuran, saos, cemilan, bumbu, bumbu, lan liya-liyane, kudu cukup kuwat kanggo ngatasi kondisi lingkungan tartamtu kayata kelembapan, cahya srengenge, lan bahan kimia. Kita mangerteni cara sing paling apik kanggo nggawe label produk panganan sing bisa ngadeg ing lingkungan lingkungan tanpa sirna, getihen, utawa kena smudging.

Nggawe Label Pangan Sampeyan Menenga

Kompetisi antarane merek gedhe lan cilik wis tambah akeh kanggo kemasan nyenengake kanggo narik perhatian para pelanggan. Kurangake label lengen tutup botol lan wadah kanthi grafis kepala sing mbungkus kurva lan pinggiran kanggo jangkoan 360 derajat. Ora mung dheweke katon apik, nanging uga bisa duwe segel sing bisa ditemokake ing tas kanggo keamanan produk.

Minangka alam, organik, lan "bebas saka" opsi dadi luwih populer ing kalangan konsumen, label bisa mbantu nandheske kualitas positif produk lan merek sampeyan. Ngilangake label apik kanggo nggawe isi produk kanthi warna utawa tekstur nampilake déné kertas kraft coklat sing unbleached nduweni tampilan alamiah lan alam.

Nggawe label pangan kanggo kabeh panganan, manawa sampeyan butuh wong-wong mau kanggo mangkok, jem, utawa casseroles. Kanggo alergi, nggawe label bebaya, kanggo gluten free, ora ana buku, utawa mung kanggo alergi menyang kacang, lan liya-liyane. Kelet ing dhingklik yen ana alergi serius, utawa yen sampeyan nggawe panganan dhewe, tetep wae minangka label peringatan ing produk. Nggawe pangan kanggo nyimpen ing mesin pembeku? Masang wadhah beku ing wadhah, wadhah, utawa piring casserole, lan tulis nalika digawe, utawa tanggal kadaluarsa. Sampeyan nggawe panganan kanthi profesional? Kalebu logo perusahaan sampeyan ing label, gambar produk panganan, utawa bahan, lan nggawe label sampeyan pas karo kontainer sampeyan pengin. Apa kopi, teh, bir, anggur, utawa banyu ... ora ana sing ngombe, sampeyan bisa nggawe label kasebut ing Crystal Code! Yen sampeyan nggawe omben-omben dhewe, nggawe label khusus kanggo menehi produk sing unik kanggo narik kawigaten saka wong akeh. Apa sampeyan duwe perusahaan ombenan dhewe, nggawe hadiah khusus, utawa mung kanggo seneng-seneng, kabeh sing kudu dilakoni yaiku milih gaya stiker sing dikarepake lan sampeyan pindhah! Yen sampeyan lagi nggolèki label botol banyu, sampeyan bisa migunakaké cithakan kasebut supaya bisa digunakake kanggo mbungkus botol, utawa wangun utawa gaya apa wae kanggo pilihan sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawe label minuman kanggo partai, pesta pernikahan, utawa acara amal kanggo pas karo tema acara kasebut. Label Code Crystal sing tahan banyu, lan karo stok tahan langgeng bakal lancar. Yen sampeyan pengin nambah sentuhan pribadi, sampeyan bisa nggawe label luwih dhisik, banjur tulis ing wong liya kanthi panandha permanen!