086-21-51981227 [email protected]

Sistem label kontan elektronik (ESL) digunakake dening pengecer kanggo nampilake ragad produk ing rak. Reregan produk bakal otomatis dianyari kapan rega diganti saka server kontrol pusat. Biasane, modul-modul tampilan elektronik dipasang ing pinggir toko rak.

Label rak elektronik (esls) yaiku teknologi inovatif lan modern sing anyar kanggo toko ritel bata lan mortir. kanthi ancaman persaingan online lan tren sing owah, saiki luwih saka saiki, sampeyan kudu esls kanggo urip lan entuk wiwitan bisnis eceran anyar.