086-21-51981227 [email protected]

Produsen sing utama saka China, kalebu produk Blank Die Cut Label kayata Label Thermal Langsung, Label Piggyback, Label Non Tearable, Label Proyektor, Pre Printed Labels lan akeh item liyane. (Label Thermal Langsung diolah kanthi kimia, label sensitif panas sing dicithak tanpa nggunakake pita. Piranti kasebut minangka solusi efektif biaya kanggo aplikasi jangka pendek lan sementara kayata label pengiriman, pick tickets, tag jeneng, kuitansi, lan liyane. nggawe printer termal sing gampang lan gampang, amarga ora ana pita, printer termal langsung luwih murah tinimbang printer, inkjet, laser, impact, lan printer transfer termal.

Label Blank

Diecut label sing dilebokake bisa digawe saka bahan, kalebu litho matte, kertas transfer termal, utawa kertas termal langsung. Padha dikirim minangka blanks mati ing gulung. Pelanggan banjur nyithak data variabel (asring ing baris manufaktur) kayata Kode Lot, Tanggal Kadaluwarsa, utawa Nomer Pelacak; asring kombinasi salinan variabel (jeneng produk, alamat pengiriman utawa informasi) lan barcode. Label kode bar bisa digunakake kanggo nelusuri, kontrol persediaan, lan akeh aplikasi liyane.

Barcode miturut urutan

Crystal Code bisa nyedhiyakake label sing wis dicithak sing ngandhut variabel data, ngilangi kudu dicithak label kosong kosong. Kode bar sing padha lan salinan sing bisa ditrapake manungsa bisa dicithak kanthi "kode wiwitan" lan "kode pungkasan", utawa nggunakake sel-sel sing wis dipilih utawa sing wis ditemtokake saka spreadsheet utawa file data. Label aset iku conto label variabel sing bisa digawe nggunakake spreadsheet saka salinan lan nomer sing dikawruhi.