086-21-51981227 [email protected]

We offer a wide range of Wet Wipes Labels that combine reliable, long-term adhesion label and removability if needed. Produk adhesif iki digunakake ing pasar manufaktur macem-macem, mulai saka informasi otomotif utawa label bebaya, label titik-penjualan, masking cat suhu dhuwur, identifikasi pelacak manufaktur, lan label buku pustaka.

Cara eksklusif kita nggabungake adhesives lan film njamin kekuatan ikatan pungkasan antarane materi pasuryan lan adesif. Iki minangka kunci kanggo ngresikake adesine ora ngeculake saka film pasuryan kasebut nalika dibusak. Ana macem-macem tingkat adhesion sing kasedhiya kanggo ngaktifake adhesion lan ngilangi saka macem-macem permukaan, kalebu energi dhuwur lan dhuwur lan sudhut mlengkung.

Adhesives cocok kanggo nggunakake akeh film kita lan kimia khusus adhesif bisa luwih dimodifikasi kanggo ketemu syarat kinerja pelanggan.

Ngilangke udan, yaiku potongan kain utawa kertas sing dilapisi cilik sing dilapisi lan dibungkus kanthi sachet utawa wrapper dhewe kanggo penak.

Cleansing wipes umume moistened karo banyu scented, nalika disinfecting wipes sing moistened karo isopropil alkohol.

Pemanfaatan label sing bisa dilelehake mundak minangka konsumen gumantung ing kenyamanan kemasan portabel, gampang dibukak, gampang ditutup. Saka barang-barang garing kanggo kain reresik reresik kanggo panyaring kluwarga, label re-sealable sing dipercaya bisa nambah panahanan panganan produk nalika nambah perlindungan.

Wet wet labels bisa katon prasaja, nanging bisa dadi panemune angel. Ing Crystal Code, kita mangertos syarat-syarat komplikat label topeng basah. Code Crystal, ing pirang-pirang taun, mbangun pirang-pirang solusi kanggo panyisipan weteng lan sachet lan kita terus nggawe inovasi.

Kanggo produk sing kudu dibukak bola-bali lan ditutup (umpamane weteng weteng lan panganan garing), Crystal Code nawakake labél resealable. Diprodhuksi saka polypropylene utawa substrat squeezable kanthi film varnish utawa laminated, label kasebut nduweni area "fingerlift" tanpa adhine kanggo nyegah label saka nancepake driji.