086-21-51981227 [email protected]

Nggawe label kosmetik khusus minangka eye-catching, glamor, lan kualitas apik minangka produk kecantikan sing lagi ditrapake.

Ing industri kaendahan, barang utamane kudu ditentokake ing antarane produk liyane supaya bisa sukses. Ing industri kosmetik, paket produk perlu dadi apik minangka produk kasebut dhewe! Kita ngerti carane penting desain kemasan kanggo sukses produk umur, supaya kita wis klebu sawetara bahan gedhe ing portofolio kita.

Kosmetik Label Botol Bahan

Crystal Code nyedhiyakake bahan paling luweh kanggo label botol kosmetik. BOPP minangka pilihan apik kanggo label dandanan amarga bisa tahan kanggo lenga lan banyu. Iku kasedhiya ing putih, langit utawa krom. Kode Crystal uga nawakake akeh bahan kanggo label botol kosmetik, saka lingkungan sing ramah lingkungan. Sampeyan uga bisa ngrampungake label dandanan karo laminate kanggo polish lan perlindungan sing luwih dhuwur. Label dandanan kita kasedhiya ing wangun alun, bunder lan persegi panjang, uga ing sawetara ukuran. Kanthi variasi pilihan, sampeyan bakal nemokake label khusus kanggo kosmetik sing cocog karo produk sampeyan.

Kathah pelanggan kosmetik kita ngasilake rong jinis label, sing biasane ana ing ngarep kanggo produk kayata logo lan sing liya ing mburi lan kalebu bahan-bahan sing. Yen sampeyan ngasilake pot tester lan conto kosmetik, nambah label pribadi kuwi cara sing apik kanggo nggawe wong nyoba produk lan ndeleng merek sampeyan. Mulai kanthi ngunggah logo merek pribadi menyang label lan golek ukuran label, wangun, lan materi.

Yen sampeyan pracaya produk kosmetik bakal teka karo kontak karo jumlah banyu sing gedhe-gedhe, banjur katon ing kertas tekstur sing luwes, anti banyu, krim lan plastik. Kabeh bahan bisa tahan banyu kanthi cilik nanging kertas Kraft lan coklat ora bisa akeh. Kabeh label duwe perekat permanen.