086-21-51981227 [email protected]

Label botol khusus minangka cara sampurna kanggo ningkatake produk cair sampeyan. Apa sampeyan nggawe banyu, anggur, bir, utawa minuman liyane, label kita dilengkapi laminate pelindung lan adesif sing kuwat, finish tahan banyu.

Ora mung panedhaan bir lan winery lokal ing dhuwur popularitas, nanging akèh wong bisnis ing industri kecantikan nemokake luwih apik kanggo nggawe lan ngedol barang-barang kecantikan mewah dhewe! Mesthine, kanggo produk pribadi utawa profesional sing sampeyan sijine ing botol, sampeyan bakal kudu rampung karo label botol khusus sing sampurna. Apamaning, Crystal Code wis kabeh kebutuhan botol sampeyan dijamin. Crystal Code ngidini sampeyan ngatur kanthi bener label botol kanggo botol apa wae ukuran utawa wujud, supaya sampeyan bisa njaluk label kanggo gedhe 32oz growlers utawa lotion ukuran travel cilik. Pilih label botol bungkus kanggo nggunakke kabeh area lumahing botol, utawa nyetel label kanggo ngarep lan mburi botol kanggo nggampangake desain unik lan informasi produk kanthi kapisah.

Tambahan, sampeyan bisa nggawe hadiah pribadi karo jeneng adat, foto utawa acara khusus! Yen acara sabanjure ing acara tradeshow utawa olah raga, selokan rata-rata botol banyu plastik kanggo produk khusus kanggo ngiklanake merek sampeyan. Botol sampeyan bisa disesuaikan karo logo, tipografi, lan malah foto! Label botol kita tahan banyu lan aplikasi aplikasi gelembung, supaya bakal tetep lancar lan bakal tetep macet ing kondisi udan.

Kenapa Kebutuhan Botol Anda Label

Botol Bir - Apa sampeyan ana ing brewer omah utawa pabrik gedhe, label botol bir ngandhani crita. Supaya wong ngerti apa sing nggawe bir sampeyan kanthi nyipta label bir pribadi, profesional sing makili merek sampeyan. We have a variety of beer bottle labels available - from traditional to more unique options.

Botol E-Liquid - Sapa wae bisa nggawe label e-cairan dhewe. Menehi label visual sing nyenengake sing makili merek sampeyan. Gunakake kanggo nandheske rasa, bahan, lan liya-liyane. Lan manawa ora lali tutupe. Kanthi kontan cilik, saben kesempatan label bisa diilangake!

Botol Omben-omben - Botol ukuran penuh lan mini kanthi label khusus minangka cara sing nyenengake! Penerima bakal seneng nganggo utawa pengin tetep dadi kenangan. Temokake ukuran sing tepat kanggo macem-macem jinis botol lan merek. Padha apik minangka partai nikmat banget!

Botol Air - Nggawe label botol banyu khusus sing nggawe impact cepet ing acara gedhe sabanjure. Kita nggawa label botol banyu ing 8, 12, lan 16.9 ons. ukuran lan macem-macem bahan. Coba bahan tahan cuaca, populer kanggo kemampuan ngatasi smudging lan peeling nalika udan.

Botol Anggur - Label ing botol anggur uga penting kaya anggur kasebut. Label botol anggur sampeyan kudu éntuk perhatian, njaluk penasaran, lan ngenalake merek. We offer label botol anggur ing macem-macem bahan, kalebu anti banyu, becik kanggo chilled utawa refrigerated putih.