086-21-51981227 [email protected]

Crystal Kode Kemasan Teknologi (Shanghai) Co, Ltd (Code Crystal Code) sing ditetepake taun 2011, Subordinate kanggo Crystal Code Package Group. We are perusahaan teknologi tinggi kang fokus ing R & D lan produksi kanggo label stiker khusus lan bahan kemasan. Produk utama kalebu bahan bungkus kanggo industri baja, kimia, anti-palsu, pangan lan minuman. Utamané kita duwe pengalaman akeh ing dhuwur / kurang suhu resistance label nyedhiyakake, kita duwe kita dhewe teknologi lan produk majeng lan wis kasedhiya solusi profesional kabeh kanggo akeh klien ing donya.

Saben interaksi customer iku kasempatan kanggo ngesanake. Mulane kita gampang gawe stiker dhewe lan nggawe pencocokan, tampilan profesional. Dicetak ing lembaran kertas putih, stiker pribadi sing werna-werna kanthi teko maneka warna ukuran lan ukuran stiker. Kanthi atusan desain stiker kanthi customizable sing kasedhiya, sampeyan bisa nemokake gaya sing cocog karo kebutuhan sampeyan - banjur nambahake jeneng bisnis, logo utawa info kontak.

Looking for company printing vinyl sticker? Deleng ora luwih apik kanggo kualitas dhuwur, vinyl stiker adat printing printing gedhe ing China. Ideal kanggo ngembangake bisnis sampeyan, kita nggawe macem-macem stiker khusus digital profesional kanggo macem-macem klien sing manawa kanggo nggawe impact. Sampeyan uga bisa nggawe nikmat ningkahan pribadi lan DIY nyimpen tanggal kanggo dina khusus sampeyan. Njaluk sembarang wangun, desain lan jumlah sing cocog karo syarat sampeyan, lan bakal dikirim langsung menyang lawang, ngendi wae ing donya.

Label Sticker Pribadi

Kelet urip ing sembarang panggonan sing dikepengini kanggo mbantu sampeyan nggawe stiker dhewe. We offer sampeyan kanthi label Sticker Labels kanthi asli ing Crystal Code, supaya sampeyan nggawe Stiker sampeyan kanthi cara apa wae. Nggawe nyenengake lan khusus minangka sampeyan menehi tutul sing unik. Delengen carane gampang bisa kaya kita nuduhake sampeyan carane nggawe stiker sing saestu unik karo mung sawetara cepet klik mouse.

Nggawe stiker sing cepet lan gampang, sambutan festival lan alamat bali. Label Stiker Kita nggunakake adesif kualitas sing njamin label sampeyan masang kanthi apik ing sapérangan permukaan lan godhong ora ana residén nalika dibusak. Desain sampeyan uga dicithak langsung menyang kertas stiker sing awet lan kuwat nglawan unsur kasebut.

Supaya seneng-seneng sethithik nambahake seneng-seneng lan jiwit pribadine menyang kabeh sing dikarepake karo sawetara Stiker digawe. Nggawe stiker dhewe lan gawe label Stiker pribadi sing asli ing Crystal Code saiki! Seneng kabeh saka Stiker kanggo bocah-bocah kanggo gampang matur nuwun Stiker, kabeh digawe nganggo sawetara gampang klik.

Ing Crystal Code, manawa kabutuhan sampeyan nduwe proyek tag mlaku-mlaku siji-wektu, utawa program sing isih ana volume dhuwur, kita nggedhekake bisnis sampeyan. Kita menehi sampeyan manungsa waé lan input sing dibutuhake kanggo ngirim kualitas dhuwur, label adat sing ketemu utawa ngluwihi pangarepan dhuwur dhewe.

Kita bangga karo akeh hubungan bisnis sing sukses sing wis dikembangake, sawetara sing kepungkur bali telung puluh taun, nalika kita wiwit diwiwiti karo mung siji pamuter.

Saiki, kanthi rong fasilitas modern sing diketuai dening teknologi maju lan sawetara personel paling apik ing industri, kita terus nggambarake nilai-nilai dhasar sing nduweni hubungan panjang, lan sawetara prestasi sing luar biasa ing printing label.

We welcome kasempatan kanggo miwiti nyalur sampeyan label keperluan printing dina iki.