086-21-51981227 [email protected]

Duwe taun pengalaman ing bisnis iki, kita nyedhiyakake macem-macem kualitas apik saka Tag Label Kertas kanggo para pelanggan. Tag Label Kertas iki digunakake sacara ekstensif ing industri klambi lan alas kaki kanggo nampilake jeneng merek lan logo. Klien sing penting banget bisa ngatasi prodhuk iki kanthi regane ekonomi.

Sampeyan bakal nemokake sing Crystal Code minangka sumber gedhe kanggo stok kabeh stiker ukuran ing lembar kertas kanthi lapisan lengket sing dilapisi lan kupas liner. Padha bisa ditrapake kanggo paling lumahan. Ya, kita duwe jinis sing padha ndeleng amplop, karton, kothak, botol lan liyane. Printing DIY kanggo label dhewe ing kertas kanthi lengket lengket gampang. Iki digawe saka kertas utama lan dicithak nganggo printer laser lan inkjet. Utawa sampeyan mung bisa nggunakake pena. Kertas matte putih standar kanthi rapi padhang, uncoated, yaiku label label paling populer lan ekonomi sing digawe saka kertas kanthi tongkat permanen. We offer brown kraft paper, as well as Recycled (PCW) post consumer waste paper-made labels made complete with perpetual permanent. Label kertas uga diwenehake ing matte putih kanthi pelindhung sing bisa dicopot, sing dianggo apik karo printer laser utawa inkjet.

Kertas label bisa banjir dilapisi utawa diwarnani karo werna. Kode Crystal menehi pilihan label kertas neon, kayata kertas foil emas, foil perak, lan kertas stiker pastel sing bisa dicithak - nalika nggawe printer laser lan inkjet ing omah utawa kantor! Kita uga nyadhiyakake label kertas warna adat ing ukuran utawa adhine.

Label kertas sing ditampa dening kita akeh dituntut ing pasar amarga kualitas lan efisiensi sing ora cocog ing aplikasi sing gegandhengan. Label kertas werna uga kasedhiya ing array sing uga tundhuk karo norma-norma kualitas internasional. Panganggone bahan-bahan sing paling apik ing manufaktur label kertas njamin daya tahan dhuwur, finish apik lan tahan kanggo kelembapan. Diprodhuksi karo teknik pasar sing canggih kwalitatif materi. Grafik Crystal Code nyedhiyakake sawetara label kertas bebarengan karo printing - stiker & tag sing dirancang lan dicithak miturut preferensi pelanggan. Diprodhuksi saka kertas kualitas dhuwur, label label kertas kita nemokake panggunaan ing kraftangan, tekstil, kothak manis, industri farmasi & garmen.