086-21-51981227 [email protected]

Stiker Metalik (uga diarani stiker logam, stiker salaka, stiker emas, stiker aluminium disikat, stiker krom) lan stiker vinyl tahan bantal.

Stiker metalik sing sampurna kanggo logo lan hiasan produk. Iki amarga padha menehi helem glimmering menyang desain stiker, nggawe branding malah luwih penting. Saiki sampeyan bisa nambah daya tarik visual cepet menyang stiker panjenengan. Crystal Code nawakake pilihan emas lan salaka sing apik. Nggawe desain sing sampurna lan nggawe kesan pisanan sing gedhe ing wektu sing padha.

Printing
Kita nyetak digital kanthi nggunakake proses resolusi 4 warna (CMYK) kanthi resolusi tinggi kanggo nyithak kabeh logo, teks lan werna latar mburi menyang stiker.

Putih Tinta
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nyetak tinta putih, pirsani kaca tinta putih.

♦ Printing definisi dhuwur kanggo warna sugih lan rinci
♦ Tinta pelarut Eco-ramah kanggo weatherproof penuh lan
♦ sifat tahan UV

Pilih sembarang wangun lan ketik pangukuran ukuran dhewe

Nalika sampeyan ndandani stiker logam utawa label, sampeyan bisa milih saka stiker emas utawa stiker salaka kanthi finish logam sing polesan lan luster sing sugih, saengga dadi cocok kanggo kahanan apa wae sing dipikir premium. Lumahing kabeh tetep sing ngrampungake metalik kajaba saka wilayah sing wis dicithak, tegese sampeyan bisa ngowahi kriya kanthi latar mburi metalik, utawa malah nyetak latar mburi kanggo nggawe wangun lan metalik ningali logam (samubarang bagean putih sampeyan karya seni bakal ana ing metalik) . Gradient ora bisa dicithak, dadi werna sing pepak mung, nanging manawa sampeyan uga bisa label metallic emas lan perak lan stiker sing menehi sampeyan tampilan premium premium tanpa biaya larang.