086-21-51981227 [email protected]
Inkjet-Vinyl-Stickers-spanduk

Stiker Vinyl Inkjet

Apa sampeyan pengin nyithak langsung karo printer inkjet menyang vinyl? Iki wangsulane! Piranti cetak inkjet dicithak Crystal Code yaiku jinis stiker cetak sing bisa dirumusake khusus kanggo tembok lan permukaan sing rata. Hasil adhesive permanen nyebabake produk tanpa kasar sing cocog kanggo proyek ing omah. Vinyl dicetak tahan banyu dicetak iki wis rampung matte putih, nggawe lumahing gampang dicithak. Lembar vinyl sing bisa dicetak apik kanggo mural tembok, decal anti banyu, kertas tembok unik, lan stiker permanen.

Vinyl bisa dicetak Inkjet Cetak bali kanggo Gloss, Matte utawa Clear (Transparent) rampung lan cocog karo printer Inkjet. Gunakake lembaran ing kategori iki kanggo mindhah lan nempel teks, gambar utawa kombinasi saka loro menyang lumahing lancar kayata kaca kayata.

Pengin nggawe gaya unik kanggo laptop utawa telpon sampeyan, utawa nggawa eseman kanggo pangguna dalan liyane, banjur vinyl adesif yen sampeyan. Sampeyan bisa nggawe kulit kanggo laptop lan telpon, lan stiker jendela bumper / mobil. Film Vinyl kita teka kanthi cetha, matte lan gloss, sing cepet lan tahan banyu, saengga sampeyan bisa milih pungkasan sing paling apik kanggo desain sampeyan. Vinyl sing nggilap lan Matte dadi anti banyu yen disiram nganggo banyu utawa yen isih ana udan. Sampeyan ora bisa digosok utawa diresiki nganggo jet daya dhuwur utawa nganggo spons. Perawatan anti banyu tambahan bisa dibutuhake.

Ora ana peralatan sing larang dibutuhake mung printer ink dakwat standar. Pilih desain sampeyan, banjur mung cetak, gambar sing digawe digawe kanthi resolusi dhuwur, kanthi warna sing sregep, banjur bisa motong desain banjur tancep menyang permukaan sing pengin.

Fitur:

  • Pelekat: permanen adhedhasar banyu
  • Kekahanan njaba: 1 + taun
  • Cetak karo kabeh printer inkjet desktop
  • Resolusi sing dhuwur lan kualitas gambar sing jelas
  • Anti banyu

Kanggo kekiatan maksimal lan tahan banyu, Kanggo asil sing paling apik, utamane kanggo kualitas warna sing tahan lama lan perlindungan panggunaan ruangan, aku nyaranake ing ngisor iki:

  • Cetak nganggo tinta UV
  • Ngidini wektu 24 jam garing
  • Gunakake semprotan sealer tahan UV sing jelas kanggo njamin decal anti banyu
Label printer inkjet

Anti banyu sing apik banget

Digawe kanthi daya tahan lan tahan banyu sing kuat, lembaran stiker serbaguna iki gampang digunakake lan bakal dienggo liwat sawetara cuci. Gunakake matte rampung kanggo nyithak desain adat sing bisa digunakake minangka stiker permanen, decal anti banyu lan seni tembok sing unik.

Gampang Kanggo Cetak

Gampang Kanggo Cetak

Lumahing dicet adhedhasar banyu lan matte dicithak nggawe produk sing apik kanggo proyek omah. Mung feed kertas menyang printer inkjet kanggo stiker kualitas profesional. Kanthi aplikasi permanen, adesif awet iki bisa digunakake kanggo nggawe barang swag bisnis khusus, nikmat pesta utawa hadiah pribadi.

Bener Kanggo Werna

Bener Kanggo Werna

Ora kaya cet cet cet utawa layar, vinyl sing bisa dicetak tetep bakal diwarnai nganggo bahan sing entheng utawa peteng. Gawe desain sampeyan dadi pop lan nggawe gaweyan sejatine kanthi lembar vinyl sing bisa dicithak

Gampang Cut

Gampang Cut

Apa luwih seneng gunting sepasang utawa pemotong kriya, vinyl apik banget kanggo desain cetak lan gampang. Apik banget kanggo para pamula utawa tukang canggih, bahan sing ramah pemula iki gampang dienggo karo printer inkjet standar lan bisa langsung ditrapake.

Sadurunge nyithak ing lembar vinyl:

Cetak salinan test gambar sampeyan ing kertas kertas biasa kanthi pedoman sing disaranake sing wis didaftar ing setelan printer sing didhukung. Setel nganti sampeyan entuk print akhir sing wareg karo sampeyan. Sampeyan uga kudu nyetel ukuran sheet kanggo sheet standar 8,5 dening 11 inci.

Nambahi lembaran vinil:

Mesthekake kanggo masang sheet vinyl sampeyan supaya percetakan dadi menyang sisih sing mengkilap. Sisih mburi, sing krasa kaya kertas normal, bisa dikupas sawise sampeyan wis siyap nginstal stiker sampeyan menyang medium sing dipilih.

Kuantitas:

Kanggo ngindhari senggol kertas, luwih dhisik mung Feed siji sekaligus.

Wektu Pangatusan:

Mangga lembar anyar sing dicithak garing paling sethithik 5 menit supaya ora smudging nalika tinta mati.

Nglereni:

Kanthi gampang ngilangi nggawe serep, nalika ngilangi print sing mentas dirancang, bunder-bunder kabeh sudhut supaya cepet lan gampang dicelupake.

Aplikasi:

Ngresiki lan ngresiki medium sing dipilih sadurunge ngetrapake stiker vinyl anyar.
Pelekat kanggo nggawe teken, pakaryan lan proyek DIY, dekal, label kanggo botol lan wadhah, scrapbooking, tembok tembok, stiker mobil, label produk bisnis cilik lan liya-liyane.

Rincian

MerekCrystal-Code
 Makalah FacestockRiri kertas sintetis dicetak dicetak pribadi, PP, PET
Ukuran8,5 * 11inch
Bahan100 bahan vinyl mikro kanthi lapisan percetakan
Rampung KertasMatt, nggilap
WernaPutih
Printer AplikasiPrinter Inkjet, printer laser
LimPelekat permanen berbasis banyu
LinerLiner putih tebal, linine kaca
FungsiAnti banyu, bukti minyak, bukti UV
PackingFilm plastik, karton kertas

Didhukung Printer Inkjet Printer:

Printer HP:

Kualitas Cetak-Paling apik

 

Printers Canon:

Kualitas Cetak-Dhuwur ing set khusus minangka denda maksimal

Foto Jenis-High Media Gawe

 

Printer Epson:

Film berkualitas cetak berkualitas

Jinis Media- Ing setelan khusus lan canggih, mesthekake resolusi disetel 1440 dpi utawa luwih dhuwur

 

Samsung, Sharp, Kodak & Liyane

Printer uga didhukung

Mangga pilih setelan sing padha kaya sing kapacak ing ndhuwur

Apa sampeyan pengin nggunakake printer inkjet kanggo nggawe stiker bumper utawa label produksi anti banyu, vinyl anti banyu anti banyu sing putih bakal ngidini sampeyan nggawe label lan stiker pelat sing tahan lama, anti banyu, tahan banyu, mung nggunakake omah utawa printer alat inkjet omah. Bahan vinyl unik iki ngidini output inkjet anti banyu sanajan umume inks inkjet larut banyu. Rampung khusus sing ditampilake ing media iki diwarnai nganggo tinta kanthi cara sing padha kaos reregetan jus jus. Media iki bisa digunakake karo printer inkjet.

Aplikasi: Akeh pelanggan nggunakake vinyl anti banyu putih kita kanggo nggawe stiker bumper khusus dhewe. Napa sampeyan duwe jumlah stiker sing digawe akeh, nggawe sawetara utawa sebilangan sing dikarepake, saiki mung nggunakake printer sing sampeyan wis duwe, lan media iki. Media iki ndadekake mung stiker bumper, logo kupluk hard, grafis kendaraan, grafis motor, lan stok buku skol warni mung sawetara panggunaan kanggo media iki.