086-21-51981227 [email protected]

Pencet anti banyu 8,5 * kualitas apik kanthi stiker printer 11 mm vinyl matt tinta

Pengin nggawe gaya unik kanggo laptop utawa telpon sampeyan, utawa nggawa eseman kanggo pangguna dalan liyane, banjur vinyl adesif yen sampeyan. Sampeyan bisa nggawe kulit kanggo laptop lan telpon, lan stiker jendela bumper / mobil. Film Vinyl kita teka kanthi cetha, matte lan gloss, sing cepet lan tahan banyu, saengga sampeyan bisa milih pungkasan sing paling apik kanggo desain sampeyan. Vinyl sing nggilap lan Matte dadi anti banyu yen disiram nganggo banyu utawa yen isih ana udan. Sampeyan ora bisa digosok utawa diresiki nganggo jet daya dhuwur utawa nganggo spons. Perawatan anti banyu tambahan bisa dibutuhake.

Ora ana peralatan sing larang dibutuhake mung printer ink dakwat standar. Pilih desain sampeyan, banjur mung cetak, gambar sing digawe digawe kanthi resolusi dhuwur, kanthi warna sing sregep, banjur bisa motong desain banjur tancep menyang permukaan sing pengin.

  • Susah kanggo cacat
  • Kertas kertas apik, ora gampang cacat, kaku kertas lan lemes ora apik; efek cetak apik, sing ngatasi kekurangan saka kertas foto gloss dhuwur biasa, kayata lembut, gampang ditembung, efek output film sing sithik lan liya-liyane.

 

  • Kapadhetan dhuwur
  • Kacepetan rekaman cepet, yaiku, kapadhetan kertas dhuwur, langkah kasebut terus lan gambar kasebut ngresiki

 

  • Gampang kanggo njaga
  • Pengawetan kertas apik, gambar kertas duwe resistensi banyu tartamtu, resistansi entheng, ing ruangan njero ruangan utawa ruangan nduweni tingkat ekstra sing cepet banget.

 

  • Lumahing licin
  • Pelapisan kertas label label seragam banget, tanpa gelembung utawa goresan, kuning utawa kasar.

 

  • Pemangkasan lan leveling
  • Sisih pinggiran kertas rata lan resik, potongan kertas sakabèhé kurang, kualitas dijamin, lan ora ana burr ing pojok kertas.