086-21-51981227 [email protected]

Label film menehi tampilan kualitas apik kanggo produk lan nemen nuduhake kekuatan nalika daya tahan kritis. Film-film kasebut mbebayani utawa nyuwara nggawe pilihan sing becik kanggo label sing ana ing abrasion lan penangan kasar. Kuwatir bab kelembapan sing ngganggu tampilan label sampeyan? Label film arang banget tahan banyu sing artine kriya panjenengan dilindungi. Kita bisa nyithak label film khusus ing macem-macem bahan kaya BOPP, polipropilena, vinil, lan liya-liyane.

Film minangka substrate digawe saka pelet polimer plastik sing dilebur lan dipompa liwat roller flat. Telu jinis film utama yaiku Polyethylene (PE), Polyolefin, lan Polypropylene (BOPP). Kita ora bakal mlebu ing èlmu babagan carane saben wong digawe; Kabeh sing perlu ngerti jinis iki nyedhiyakake macem-macem pilihan sing gegandhengan karo kekandelan, babagan, arah luh, kekuatan tarik, lan penampilan. Crystal Code nduweni pengalaman lan kawruh kanggo ngenali jinis film sing paling apik kanggo label sampeyan.

Kabeh bagian film menehi daya tahan kanggo UV, panas, kimia, abrasions, lan eksposur autoclave. Kekiatan iki biasane tahan suwene kurang luwih 6 sasi kanggo kondisi kasebut, nggawe film minangka label substrat paling dawa kanggo nggawe substrat.

Film uga nduweni daya tahan ing resistensi luh sing kasedhiya kanggo label evakuasi lan ngidini label resealable dibukak lan resealed kaping pirang-pirang tanpa bakal ngrusak substrate film.

Film polyolefin banget fleksibel lan conformable. Fitur iki ndadekake apik kanggo wadhah multi-lengkung.

Ing kahanan banyu, substrat film minangka pilihan sing gedhe amarga bisa nahan banyu / banyu tanpa ngrusak tinta sing dicithak. Film bisa tahan luwih dawa tinimbang kertas nalika katon ing unsur cuaca sing atos. Senajan, ana rega sing kanggo mbayar durability iki - film biasane luwih larang tinimbang kertas.

Film-film kasebut kasedhiya ing werna putih, katon cerah, lan cetha; nggawe pilihan sing jelas kanggo "ora katon label" ing kontaner sing cetha.

Ayo kita mangerteni syarat label lan kita bisa mbantu milih film sing tepat kanggo entuk gol label.