086-21-51981227 [email protected]

Kita ayu Custom Fabric Labels alus, saten ngadhepi saten kanthi tekstur lembut sutra, dicithak kanthi warna kaya karo definisi tinggi. Label serban warna sing apik banget kanggo bisnis lan startup kaya ora ana urutan minimum. Sampeyan bisa ngrancang label kain dhewe kanggo proyèk kerajinan lan barang-barang rajutan. Gampang kanggo desain online, supaya nyithak label jahit khusus sampeyan nganggo jeneng merek utawa logo. Kita nyithak label werna kanthi pribadi ing label jenenge. Mbangun merek kanthi label kain warna-warni.

Paling label perusahaan janji kualitas, punctuality, lan pricing competitive.

Perusahaan gedhe sing overcharge sampeyan lan ora bisa menehi karya sampeyan pribadi pribadhi sampeyan kudu. Toko-toko cilik tanpa skill utawa peralatan kanggo nyedhiyakake kualitas, on time merchandise. Janji iki biasane ilang ing ngendi wae.

Crystal Code iku sumber pinunjul Custom Fabriced Labels, Woven Labels, Hang Tags, lan Sticker Kaki (Pressure Sensitive Labels).

Gumantung marang kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa milih saka macem-macem ukuran, lan bahan.

Kita nyedhiyakake persediaan materi ing jero omah kanggo kabeh kebutuhan label.

Nandani prodhuk karo label bisnis adat lan tags penting kanggo nambahake tutul profesional. Perusahaan looking kanggo nggawe label pribadine sing menarik lan tradisional kanggo diselehake ing sandhangan utawa aksesoris sing wis direncanakake kanggo didol, lan butuh jumlah cilik kanthi rega gedhe, banjur duwe label sing sampeyan butuhake!

Nalika miwiti ing dalan sing menarik kanggo kepemilikan bisnis, ana akeh hal sing kudu ditimbang lan disusun. Apa sampeyan nggawe barang-barang buyar ing siji wektu utawa sampeyan produsen cilik, iku penting banget yen produk rampung katon profesional sawise padha entuk ing pasar. Iku Mine! nawakake kualitas label kain khusus ing jumlah gedhe lan cilik sing cocog karo kabutuhan sampeyan.