086-21-51981227 [email protected]

Advantage

Pengalaman sukses sing kasedhiya bisa ngasilake reputasi dhuwur lan reputasi ing pasar luar negeri. Kita wis kasedhiya nyedhiyakake kabeh paket solusi bebarengan karo layanan tingkat internasional lan produk kualitas internasional kanggo akeh perusahaan gedhe internasional lan pengecer gedhe kabeh donya.

Supplier Leading, Proposal Sampurna

Luwih saka 5 taun pengalaman khusus ing produksi maneka warna label industri khusus, kalebu temperatur dhuwur baja, temperatur sing kurang, ban, hologram lan liya-liyane. Wis diekspor menyang Amerika, Timur Tengah, Eropa lan akeh negara liyane.  

Top Level Quality, Perfect System

Kita wis lulus sertifikasi telung institusi testing gedhe kalebu TUV, BV lan SGS. Kabeh prodhuk label kita complaince kanggo standar sertifikasi SGS, lan dilengkapi karo laporan sertifikasi lengkap.
Serius efisien, Rampung layanan.

Serius Efisien, Lengkap Layanan

Misi kami yaiku kanggo ngladeni saben pelanggan kanthi serius, cekap lan berkualitas tinggi, Target kita yaiku kanggo ngolehake pangenalan lan dhukungan pelanggan.Kita bakal maju ing dalan pangiriman solusi, kanggo nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan sing luwih apik kanggo liyane pelanggan domestik lan internasional.