086-21-51981227 [email protected]

Babagan awake dhewe

Crystal Kode Kemasan Teknologi (Shanghai) Co, Ltd (Code Crystal Code) sing ditetepake taun 2011, Subordinate kanggo Crystal Code Package Group. We are perusahaan teknologi tinggi kang fokus ing R & D lan produksi kanggo label stiker khusus lan bahan kemasan. Produk utama kalebu bahan bungkus kanggo industri baja, kimia, anti-palsu, pangan lan minuman. Utamané kita duwe pengalaman akeh ing dhuwur / kurang suhu resistance label nyedhiyakake, kita duwe kita dhewe teknologi lan produk majeng lan wis kasedhiya solusi profesional kabeh kanggo akeh klien ing donya.

Kapabilitas Produksi


Kanthi wilayah pabrik 20.000 meter persegi, lan staf sing duwe luwih saka 100, label saben dina saben label ngasilake 100.000 meter persegi lan 10.000 meter persegi pita termal. Supaya dadi pemasok terkemuka, We are komitmen kanggo nyedhiyakake kualitas lan layanan paling apik kanggo klien, kita wis ngrambah akreditasi kalebu sistem kualitas: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001. Lan produk-produk kita wis ngliwati sertifikat SGS, UL lan ROHS.

Babagan awake dhewe

Pengalaman Ekspor


Produk-produk kadhaptar ing: "Kode Crystal" lan "FY" wis diekspor menyang luwih saka 40 negara ing Eropah, Amerika Kidul, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Lan turnover bisa 5 yuta USD saben taun. Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, kita wis diakoni dening Pemerintah Daerah minangka "Perusahaan Perdagangan Luar Negeri sing kapilih".

Logistik


Pusat Pengiriman cepet kami dumunung ing Shanghai, China, pusat komersial lan pengiriman China.We milih sing paling apik lan cara paling cepet kanggo ngirim barang menyang tujuan pelanggan miturut kontrak. Pusat kiriman uga ngetokake unpacking lan mriksa barang kasebut. Standar dhuwur, prosedur pembungkus dan pengiriman yang ketat meningkatkan keamanan kiriman barang. Uga ngidini deteksi masalah awal sing nylametake akeh wektu kanggo pelanggan. Cara pangiriman kita utamane kalebu Express Transportasi (DHL, FedEX, TNT, UPS), Transportasi Udara, lan Transportasi Laut.

Layanan Pelanggan


Meningkatkan kualitas layanan kabeh-babagan lan nyawisake layanan customer kualitas wis dadi strategi kunci kanggo Crystal-Code. Pusat Layanan Pelanggan (CSC) ing Shanghai nyedhiyakake layanan sing nyata kanggo para pelanggan saka seluruh penjuru dunia. Iku yakin kita bakal tansah nyedhiyakake kualitas lan layanan paling apik kanggo para klien kita kanthi rega paling murah adhedhasar kemampuan kita sing kuat ing manufaktur, riset lan pangembangan.

Babagan awake dhewe