086-21-51981227 [email protected]
banner
Banner
Banner
Luwih saka 5 taun pengalaman khusus ing produksi maneka warna label industri khusus, kalebu temperatur dhuwur baja, temperatur sing kurang, ban, hologram lan liya-liyane. Wis diekspor menyang Amerika, Timur Tengah, Eropa lan akeh negara liyane.
Maca liyane
Kita wis lulus sertifikasi telung institusi testing gedhe kalebu TUV, BV lan SGS. Kabeh prodhuk label kita complaince kanggo standar sertifikasi SGS, lan dilengkapi karo laporan sertifikasi lengkap. Serius efisien, Rampung layanan.
Maca liyane
Misi kita kanggo ngawula saben pelanggan kanthi serius, efisien lan dhuwur, Target kita yaiku kanggo ngenali pengakuan lan dukungan pelanggan. Kita bakal stride maju ing dalan of packing solusi sumber, kanggo nyedhiyani produk ...
Maca liyane

Babagan awake dhewe

Crystal Kode Kemasan Teknologi (Shanghai) Co, Ltd (Code Crystal Code) sing ditetepake taun 2011, Subordinate kanggo Crystal Code Package Group. We are perusahaan teknologi tinggi kang fokus ing R & D lan produksi kanggo label stiker khusus lan bahan kemasan. Produk utama kalebu bahan bungkus kanggo industri baja, kimia, anti-palsu, pangan lan minuman.

Produk Utama

Luminous Label

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Stiker Vinyl Inkjet

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Stiker Indikator Thermal

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Wet Wipes Labels

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Label Hologram

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Label Botol

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Tire Labels

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Label suhu dhuwur

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Multilayer Labels

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Stiker Keamanan VOID

  • Ukuran: Disesuaikan
  • Certificate: RoHS, REACH, SGS
  • MOQ: 20000pcs
Maca liyane

Kabar lan Pembaharuan

Stiker label label dakkabel Inkjet kanthi kualitas paling ndhuwur Ukuran Top A4
28 April 2020 Dening Jingyu 0

* Kompatibel karo PRINTER INKJET NORMAL: Kertas cetak kanggo stiker vinyl cocog kanggo model paling

Kertas cetak adesif dhewe
27 April 2020 Dening Jingyu 0

Apa sampeyan pengin nyithak langsung karo printer inkjet menyang vinyl? Iki wangsulane! Crystal

Pencet anti banyu 8,5 * kualitas apik kanthi stiker printer 11 mm vinyl matt tinta
27 April 2020 Dening Jingyu 0

Pengin nggawe gaya unik kanggo laptop utawa telpon sampeyan, utawa nggawa eseman liyane

Kita Partner